Panelul admiraţiei CEO Awards 2016 - VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 28 octombrie 2016 282 afişări

Sergiu Biris (CEO, Zonga), Tatian Diaconu (CEO, Immochan România), Rares Măcinică (CEO, Lagermax România), Dragos Dinu (CEO, Tiriac Holdings) au discutat despre admiraţia în afaceri în carul evenimentului CEO Awards 2016. 

Gala CEO AWARDS are ca scop recunoaşterea performanţelor a celor 100 CEO care şi-au câştigat respectul şi admiraţia în rândul colaboratorilor sau a partenerilor de afaceri şi s-au făcut recunoscuţi pentru implicarea în cadrul companiei dar şi prin reuşitele aduse pentru aceasta.

În cadrul evenimentului, Business Magazin oferă distincţii de recunoaştere a performanţelor pentru 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA din domeniile: servicii financiare, energie, IT & C, industrie, FMGC, comert şi transporturi, construcţii şi servicii.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.