Până unde merge nebunia unor oameni: a cheltuit o avere ca să semene cu o vedetă internaţională

Postat la 09 aprilie 2018 280 afişări

Până unde merge nebunia unor oameni: a cheltuit o avere ca să semene cu o vedetă internaţională

A cheltuit 500.000 de dolari ca să arate ca o vedetă TV

Jennifer Pamplona, o tânără de 25 de ani din Sao Paolo, Brazilia, a cheltuit jumătate de milion de dolari pentru a se transforma într-o copie a lui Kim Kardashian.

Transformările au vizat toate părţile corpului şi au inclus îndepărtarea a patru coaste şi injectarea a patru litri de silicon în posterior.

Nu au lipsit, desigur, numeroase operaţii estetice la nivelul feţei. Deşi doctorii i-au recomandat să nu mai continue cu operaţiile, tânăra vrea să continue transformarea.

"Am cheltuit foarte mulţi bani, dar sunt încrezătoare că voi câştiga mai mulţi bani cu noua mea imagine", a declarat Pamplona celor de la Daily Mail.

Povestea familiei Kardashian si a succesului fulminant de care se bucura astazi a inceput cu un clip video pornografic dintre Kim si un fost prieten, rapperul Ray J., pe care Kris Jenner l-a vandut distribuitorului Vivid Entertainment. In februarie 2007, fiica ei i-a povestit despre inregistrare si, cum Jenner incerca inca de atunci sa faca viata familiei ei subiectul unui reality show, decizia de a vinde continutul a fost destul de rapida. "Initial mi-am zis ca nu vom mai avea nicio sansa sa ajungem vedetele unui reality show", spune Jenner, care este de altfel si managerul familiei Kardashian, avand un comision de 10% din incasarile familiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.