Până când mai ţine ploaia în Bucureşti?

Postat la 24 octombrie 2017 220 afişări

Vremea rea va mai ţine încă câteva ore în Bucureşti, potrivit site-urilor meteo. Ploaia ar trebui să se oprească la ora 22:00, potrivit weather.com, iar maxima de mâine este în jurul a 12 grade.

Până când mai ţine ploaia în Bucureşti?

Joi maxima va fi în jurul valorii de 17 grade, în timp ce vineri va fi de  18 grade. De sâmbătă revin ploile şi se strică iar vremea.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit, marţi, avertizările nowcasting de vânt puternic pentru judeţele Constanţa şi Tulcea, acesta urmând să expire la ora 18.00.

Potrivit ANM în judeţele Constanţa şi Tulcea vor fi intensificări ale vântului cu rafale ce vor depăşi local 55-65 km/h.

Codul galben de vânt a fost emis până la ora 12, însă ulterior ANM l-a prelungit până la ora 18.00.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
ploaie,
grade,
oprire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.