Palat din România, vândut la preţ de apartament

Postat la 14 iunie 2017 36 afişări

Palatul Reginei Maria, din Mamaia, a fost vândut la preţul unui apartament de lux! Tranzacţia a avut loc în anul 2003, iar la un an distanţă, şi curtea exterioară a clădirii a fost vândută la o zecime din preţul pieţei.

Palat din România, vândut la preţ de apartament

Palatul are o suprafaţă totală de aproape 5.000 de metri pătraţi şi a fost vândut pentru aproximativ 80.000 de euro. Curtea, care se afla în proprietatea primăriei Constanţa, are o suprafaţă de 1,5 hectare şi a fost vândută pentru 23 de euro metrul pătrat.

În prezent, Direcţia Naţională Anticorupţie cercetează aceste tranzacţii. DNA le vrea anulate, mai ales în contextul în care au fost efectuate fără acordul Ministerului Culturii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.