(P) Vivre a dat startul reducerilor de până la 90%

Autor: Publicitate Postat la 14 noiembrie 2019 127 afişări

(P) Vivre a dat startul reducerilor de până la 90%

Vivre, principalul retailer online din industria home & deco din România, a dat startul unui weekend cu reduceri de până la 90% la toate categoriile de produse cu ocazia Black Friday.

Oferta Vivre.ro de Black Friday se aplică la toate categoriile de produse, în special pe segmentul de mobilier (canapele de la 599 lei), articole lifestyle (genţi, bijuterii, gadgeturi, haine şi cosmetice de la 39 lei) şi zona de textile (lenjerii de pat din bumbac de la 49 lei şi covoare de la 99 lei).

Campania este disponibilă chiar acum şi se va încheia luni, pe data de 18 noiembrie, la ora 12:00.

Retailerul a încheiat parteneriate strategice cu peste 19 companii internaţionale de curierat şi estimează înregistrarea unui total de comenzi în valoare de peste 5 milioane de euro pentru aceste zile, având o valoare totală a stocului de produse achiziţionat de până la 10 milioane de euro.

Evenimentul cu cele mai mari reduceri din an se va desfăşura simultan în toate cele 9 ţări în care Vivre este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croaţia, Polonia şi Grecia.

Promisiunea pe care Vivre o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziţia clienţilor destinaţia online unde aceştia pot găsi mobilă şi accesorii potrivite personalităţii lor, platforma funcţionând ca un curator de home decor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vivre

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.