(P) HP ţine cu tine, vrea sa fii informat când alegi

Postat la 10 iulie 2015 324 afişări

Cred ca v-aţi convins de faptul ca echipamentele de imprimare din seria HP OJ Pro e-AiO sunt o soluţie completă pentru biroul tău la cele mai înalte standarde tehnologice din piaţă. Noi suntem foarte mândri de tehnologia HP e-Print prin care, dacă trimiţi e-mail către oricare din aceste produse, poţi imprima!

Imprimaţi printr-o atingere de la smartphone-ul sau tableta cu tehnologie NFC.

Imprimaţi wireless de la dispozitivul mobil - fără a fi nevoie de ruter sau de acces la reţeaua locală.

Bucuraţi-vă de imprimarea simplă de la smartphone, tabletă şi notebook când vă deplasaţi, cu HP ePrint.

Partajaţi instrumentele de imprimare de înaltă productivitate în birou, prin conectivitatea Ethernet 10/100.

Toate aceste lucruri le poţi realiza cu orice echipament din gama HP OJ Pro e-AiO.

Vorbim despre un echipament multifunctional 5:1 (print, copy, scan, fax, Web), care are ecran senzitiv CGD (Colour Graphic Display - Afişaj grafic color) de 10,92 cm display color cu touch-screen pentru acces la aplicaţiile de pe web, la modelul HP OJ 8620 e-AIO şi  display de 6,75 cm la modelul HP OJ 8610 e-AIO.

Modulul imprimare faţă – verso este integrat şi diverse template-uri utile, printre care calendarul şi daily-task menu, se tipăresc direct din imprimantă. Echipamentul are opţiunea de a imprima fără margini pe dimensiunea unei coli A4 (până la 210 x 297 mm). Dacă vă intrebaţi care este viteza de printare, este de până la 21 ppm black (ISO), 34 ppm balck (ciorna) şi până la 16.5 ppm color (ISO), 34 ppm color (ciorna), iar pentru imprimarea foto, rezoluţiile sunt până la 4800 dpi.

Echipamentul HP OJ Pro e-AiO este soluţia potrivită pentru birourile mici şi medii ce imprimă şi copiază în regim economic chiar şi documente color profesionale de marketing şi are inclusiv tehnologia colorlock, deci culori rezistente la apă.

Costul per pagină este cu până la 50% mai redus faţă de imprimantele laser pentru volume de printare color asemănătoare*.

În plus, soluţia HP este şi ecologică, căci consumă cu până la 50% mai puţină energie decât imprimantele laser. Te-am convins? Dacă nu, încercăm sa te convingem cu o campanie specială pe care o avem până la sfârşitul lunii iulie pentru 3 dintre modele noastre.

HP te premiază daca economiseşti

La seria de imprimante HP OJ Pro 6830 e-AiO faci economie cu cartuşul negru de cerneală original HP 934 negru şi la seria de multifuncţionale HP OJ Pro 8610 e-AiO şi HP OJ Pro 8620 e-AiO faci o economie de până la 25%, cu pachetului special 951 (Value Pack Officejet HP 951XL).

Contactează acum unul din partenerii autorizaţi HP şi intră în posesia echipamentului tău de imprimare HP!

HP Officejet Pro 6830 e-AiO (E3E02A) + Cartuş negru de cerneală original HP 934 (C2P19AE) - 649 RON**

HP Officejet Pro 8610 e-AiO (A7F64A) + Value Pack Officejet HP 951XL (CR712AE) - 799 RON**

HP Officejet Pro 8620 e-AiO (A7F65A) + Value Pack Officejet HP 951XL (CR712AE)-1049 RON**

HP iţi oferă garantie extinsă până la 3 ani***

Dacă ai o afacere care numără până la 10 angajaţi, HP are o veste tare bună! Echipamentele HP din gama OfficeJet Pro pentru birouri mici şi mijlocii vin la pachet cu 3 ani de garanţie. Tot ce ai de făcut este să cumperi echipamentul de care ai nevoie din gama participantă la promoţie şi să te înscrii pe site, chiar aici: www.hp.ro/promo/3ani . Apoi poţi sta fără griji şi tot ce mai rămâne de făcut este sa-l foloseşti cu plăcere şi încredere.

* Comparativ cu majoritatea echipamentelor AiO laser color sub 400 € conform situaţiei din august 2013; pe baza cotei de piaţă raportate de IDC în Trim. II 2013. Comparaţiile privind costul pe pagină (CPP) pentru consumabilele laser se bazează pe specificaţiile publicate de producători pentru cartuşele cu cea mai mare capacitate. CPP pentru consumabilele de cerneală de mare capacitate HP se bazează pe specificaţiile publicate de producătorii cartuşelor de mare capacitate. CPP bazat pe preţul estimat al pieţei şi pe capacitatea în pagini pentru cartuşele de cerneală de mare capacitate. Capacitatea ISO se bazează pe imprimare continuă în mod implicit. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi hp.com/go/learnaboutsupplies.

** Doar până la sfârşitul lunii Iulie 2015 beneficiaţi la achiziţia de la partenerii HP autorizaţi de pachetul imprimantă şi consumabil la un super preţ! Oferta este în limita stocului disponibil la partenerii HP autorizaţi. Preţul este recomandat şi poate varia.

***Ofertă valabilă doar la cumpărarea unei imprimante eligibile HP Officejet Pro - www.hp.ro/promo/3ani

Urmărește Business Magazin

/actualitate/p-hp-tine-cu-tine-vrea-sa-fii-informat-cand-alegi-14567710
14567710
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.