(P) Descoperă soluţia completă pentru managementul flotelor de maşini electrice, oferită de ENGIE

Postat la 30 mai 2023 1635 afişări

(P) Descoperă soluţia completă pentru managementul flotelor de maşini electrice, oferită de ENGIE

ENGIE Romania lansează o soluţie pentru gestionarea ȋncărcărilor maşinilor electrice, recomandată atât companiilor ce deţin flote de maşini, inclusiv autovehicule în regim „car sharing”, servicii de taxi sau de livrări, cât şi utilizatorilor finali ai staţiilor. Pentru clienţii business, prin platforma dedicată managementului flotelor de maşini, se poate gestiona în mod eficient infrastructura de mobilitate electrică a companiei. Utilizatorilor finali ai staţiilor, ENGIE Romania le pune la dispoziţie aplicaţia e-XPLORE EV, care, pe lângă acces la informaţii despre locaţiile staţiilor înrolate în reţea, permite monitorizarea datelor şi setarea parametrilor de încărcare, precum limitări de timp sau energie.

Instrumentul ideal pentru managementul flotelor de maşini

Soluţia oferită de ENGIE pune la dispoziţia companiilor o platformă dedicată de management prin care se pot monitoriza, în timp real, informaţiile despre flota de maşini. O parte dintre beneficiile pe care platforma le oferă sunt:

  • Eficienţă în gestionarea flotei de maşini: platforma oferă acces centralizat la informaţii despre maşinile electrice sau hybrid plug-in din flota companiei;

  • Un management optimizat în cadrul echipei: poate fi vizualizat istoricul activităţii utilizatorilor de maşini;

  • Vizibilitate asupra bugetului şi plăţilor efectuate: din platforma de management se pot gestiona şi monitoriza în timp real cardurile de încărcare şi plată prin radiofrecvenţă (RFID);

  • Monitorizarea în timp real a consumului flotei de maşini electrice: există opţiunea de a vizualiza istoricul autorizărilor, sesiunilor de încărcare şi al sumelor debitate;

  • Reducerea costurilor cu energia şi autonomia: se pot administra în timp real propriile echipamente de încărcare, optimizând procesul de alimentare pentru flota de maşini;

  • Suplimentarea veniturilor companiei: în platforma destinată managerilor există opţiunea de monetizare a propriilor echipamente de încărcare.

Management optimizat al flotelor de maşini electrice, pentru o afacere eficientă şi sustenabilă

Fiind partenerul de încredere al clienţilor noştri în drumul lor spre decarbonizarea activităţilor, ENGIE vine în ajutorul acestora cu soluţii concrete, adaptate nevoilor energetice, iar tranziţia spre mobilitate electrică reprezintă o miză importantă în acest demers. Înlocuirea flotei de maşini convenţionale cu vehicule electrice se transpune, pe termen lung, în reduceri semnificative ale costurilor asociate transportului.

Platforma poate fi accesată cu uşurinţă, fie prin intermediul versiunii web a aplicaţiei e-XPLORE EV, fie prin adresa URL transmisă la crearea contului de utilizator. Aplicaţia mobilă e-XPLORE EV destinată utilizatorilor finali este disponibilă în Google Play şi App Store.

Alege soluţia de management al flotelor de maşini oferită de ENGIE, pentru o afacere sustenabilă!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.