(P) Alegerea pe care ar trebui să o facă orice antreprenor cu fler în afaceri

Postat la 05 mai 2016 143 afişări

(P) Alegerea pe care ar trebui să o facă orice antreprenor cu fler în afaceri

Dacă n-ai şti să profiţi de oportunităţi atunci când apar, probabil că nu ai avea o afacere a ta. Acum eşti însă în faţa unei oferte care îţi aduce mai mulţi clienţi fără să te oblige la investiţii sau sau să iei decizii complicate. De ce ai mai sta pe gânduri, când primeşti din prima cel mai mic comision de pe piaţă, instalare gratuită şi asistenţă permanentă pentru terminalul tău POS?

De obicei, să faci afaceri înseamnă să iei decizii bune, la momentul potrivit. Noi, la OTP Bank, lucrăm cu antreprenori, încă de la înfiinţare şi înţelegem că au nevoie de soluţii rapide, care aduc profit imediat.De aceea, am creat OTP POS, un serviciu atât de avantajos pentru antreprenorii mari şi mici încât nu cere deliberări sau procese de decizie complicate. Să-ţi explicăm de ce.

Ce este OTP POS?

OTP POS este serviciul oferit de OTP Bank prin care clienţii tăi vor putea face  plăţi cu cardul pentru produsele sau serviciile cumpărate.

Cui i se potriveşte?

Practic, oricărei afaceri care are o casă de marcat şi care, de obicei, încasează banii în numerar. Vorbim despre chioşcuri şi magazine de cartier, ateliere de reparaţii, cafenele, librării, supermarketuri şi altele.

Cum se taxează folosirea servciului OTP POS?

OTP Bank are cel mai mic comision de pe piaţă la tranzacţiile cu cardul. De fiecare dată când un client achită cu cardul, banca reţine doar 0,35% din valoarea tranzacţiei. Practic, aproape nimic!

Ce presupune OTP POS?

În primul rând, primeşti un terminal de plată Point of Sale (POS) pentru carduri. Terminalul POS are un cont bancar asociat în care sunt primite toate tranzacţiile efectuate cu cardul şi care se află la dispoziţia completă a antreprenorului.

Ce beneficii îmi aduce OTP POS?

În primul rând, mai mulţi clienţi. Plata cu cardul atrage o categorie mai tânără şi mai dinamică de clienţi, în general oameni cu o putere mai mare de cumpărare. În plus, plata prin POS e mai rapidă decât achitarea prin numerar, ceea ce înseamnă că vei reduce timpul de aşteptare. Iar fără aşteptare, n-ai parte de cozi la tine în magazin.

Oferta specială OTP POS, până pe 30 iunie

Dacă te grăbeşti, poţi beneficia de oferta OTP POS:

  • 0,35 % comision procesare tranzacţii;
  • Pachetul OTP POS din segmentul e-commerce GRATUIT, timp de 3 luni;
  • Instalare gratuită a terminalului POS.

APLICĂ AICI ŞI OBŢINE CEL MAI MIC COMISION DE PE PIAŢĂ!

Ce alte avantaje primeşti?

  • Administrare GRATUITĂ a contului curent;
  • 10 tranzacţii GRATUITE / lună pentru plăţile interbancare în lei prin Internet Banking şi Mobile Banking;
  • ZERO comision la ordinele de plată intrabancare plătite prin Internet Banking.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/p-alegerea-pe-care-ar-trebui-sa-o-faca-orice-antreprenor-cu-fler-in-afaceri-15284113
15284113
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.