Ovidiu Lipan Ţăndărică a ridicat publicul în picioare la concertul său de toacă de la Muzeul Satului Bucovinean - VIDEO

Postat la 28 aprilie 2019 327 afişări

Ovidiu Lipan Ţăndărică a ridicat publicul în picioare la concertul său de toacă de la Muzeul Satului Bucovinean - VIDEO

Celebrul muzician Ovidiu Lipan Ţăndărică a ridicat publicul în picioare la concertul său de toacă pe care l-a susţinut la Muzeul Satului Bucovinean din municipiul Suceava, duminică, 28 aprilie, în prima zi de Paşte, concert prins în programul ”Paştele în Bucovina” al Consiliului Judeţean Suceava.

Ţăndărică a evoluat de fapt la un ”ansamblu de toacă” realizat special de sucevenii Marian şi Victoria Zidaru muzica fiind compusă de el personal. Trăirile şi emoţiile transmise de Ţăndărică au atins coardele sensibile ale celor cîteva sute de persoane prezente la acest concert de-a dreptul extraordinar. În public s-au aflat preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur însoţit de cântăreaţa de muzică populară, Ana Ilca Mureşan,  primarul Sucevei, Ion Lungu dar şi directorul Muzeului Bucovinei, Emil Constantin Ursu. La finalul concertului Flutur şi Ţăndărică au ciocnit un ou roşu conform tradiţiiei de Paşte. Celebrul muzician a promis că se va reîntoarce la Suceava în Cetatea de Scaun cu un concert cu efecte speciale şi lasere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concert,
muzeu,
public,
muzeul satului

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.