Ovidiu Buluc rămâne preşedintele Farmexim: Nu modificăm structura de management în viitorul apropiat

Autor: Razvan Muresan Postat la 27 noiembrie 2014 457 afişări

Ovidiu Buluc rămâne preşedintele Farmexim: Nu modificăm structura de management în viitorul apropiat

Drept la replică Farmexim:

Referitor la materialul „Fiicele lui Ovidiu Buluc sunt la un pas să preia afacerea tatălui: 400 de milioane de euro şi sute de angajaţi”, apărut în 20 noiembrie 2014 în ediţia online a revistei Business Magazin, dorim să facem următoarele precizări:

În materialul la care se face referire, se concluzionează în mod eronat asupra faptului că Alina Barcaru şi Isabelle Iacob „sunt la un pas de a prelua afacerea” Farmexim, lucru scos din context.

Nu s-a discutat vreodată de o potenţiala preluare a afacerii ci, de o implicare a celor două fiice în managementul grupului, fiind bine cunoscut faptul că Farmexim este o afacere de familie. 

Este absolut normal ca din structura de management a grupului Farmexim să facă parte Alina Barcaru, director executiv IT & logistică Farmexim şi Isabelle Iacob – director general Help Net, alături de restul directorilor de departamente, aflaţi împreună în structura organizatorică a companiei.

Ovidiu Buluc este preşedintele Grupului Farmexim şi factorul de decizie care are cel mai important rol în companie şi nu există nicio intenţie de modificare a acestei structuri de management în viitorul apropiat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
management,
ovidiu buluc,
farmexim
/actualitate/ovidiu-buluc-ramane-presedintele-farmexim-nu-modificam-structura-de-management-in-viitorul-apropiat-13654873
13654873
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.