Oraşul în care primarul este SINGURUL locuitor. Ce face când sunt alegerile | VIDEO

Autor: Silvana Chiujdea Postat la 11 februarie 2018 98 afişări

În Monowi, Nebraska, populaţia este de doar un locuitor. Fiind singura persoană din oraş, Elsie Eiel, în vârstă de 84 de ani, este, printre altele, şi primarul, funcţionarul, trezorierul, bibliotecarul sau barmanul de serviciu.

În fiecare an, femeia amplasează un semn în tavernă pentru anunţarea alegerilor, iar apoi se votează singură. Potrivit Oddity Central, anual, legile federale o obligă pe femeie să realizeze un plan pentru realizarea unei şosele municipale şi plăteşte 500$ taxe pentru menţinerea apei potabile şi a electricităţii deschise. De asemenea, realizează documentele pentru menţinerea statutului de oraş al lui Monowi.

''Atunci când realizează documentele, licenţele pentru alcool şi tutun, anual, autorităţile le trimit către secretarul oraşului care sunt tot eu. Aşadar, le semnez ca secretar şi funcţionar şi apoi  le trimit proprietarului barului, adică mie,'' a declarat Eilel.

''Sunt fericită, aici este locul în care am crescut  şi cu care sunt obişnuită,'' a adăugat ea. 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.