Oraşul din România unde şoferii care sunt opriţi vor fi testaţi pentru consumul de droguri

Postat la 16 ianuarie 2017 737 afişări

Oraşul din România unde şoferii care sunt opriţi vor fi testaţi pentru consumul de droguri

Au rupt amenzi cu nemiluita in ultimele zile si continua sa o faca. Politistii de la Rutiera fac insa si un anunt legat de zilele care vin. Soferii ii vor intalni in trafic, pe strazile din Timisoara, dar si din judet in numar mare si vor fi supusi unui test.

In ultimele 4 zile agentii au rupt nu mai putin de 219 amenzi conducatorilor auto prinsi pe picior gresit. Aproape 100 dintre ele au fost pentru ca au calcat prea tare pedala de acceleratie.

26 de soferi au ramas fara carnete, dupa ce au fost prinsi trecand pe culoarea rosie a semaforului, pentru ca nu au acordat prioritate de trecere ori pentru ca s-au lansat in depasiri interzise.

Mai mult, toti conducatorii auto trasi pe dreapta la Timisoara sau in judet au fost testati cu Drager DrugTest 5000, un aparat care le arata daca soferii au consumat sau nu stupefiante.

Cititi mai multe pe www.opiniatimisorei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
soferi,
teste,
droguri,
oprire,
romania,
timisoara,
amenzi,
rupere,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.