Oraşul din România care surclasează Parisul la nivelul de trai

Postat la 28 decembrie 2017 14887 afişări

De fiecare dată când se realizază un top al oraşelor în care este cel mai bine să trăieşt, privim cu invidie către metropole celebre şi visăm cum ar fi dacă... Doar că, de data aceasta, în topul alcătuit de către site-ul numbeo.com se află destul de sus şi o metropolă din România. Hint: nu este Bucureşti.

Oraşul din România care surclasează Parisul la nivelul de trai

Criteriile luate în calcul la realizarea acestui clasament au fost: siguranţa, preţurile în funcţie de venituri, puterea de cumpărare a locuitorilor, nivelul de poluare, sistemul de sănătate şi timpul petrecut în trafic.

În acest top, Clujul este cel mai bine plasat oraş din România, aflându-se pe poziţia 46 (topul se udatează în timp real), peste oraşe precum Los Angeles (SUA) – locul 58, Paris (Franţa) – locul 75, Atena (Grecia) – locul 67, Budapesta (Ungaria) – locul 76, Sofia (Bulgaria) – locul 77, Roma (Italia) – locul 85 sau New York (SUA) – locul 83. Pe locul 82 în acest top veţi găsi Bucureştiul.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
paris,
nivel de trai,
top,
bucuresti,
refuz,
site,
sua,
timp

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.