Oraşele din România în care bărbaţii se simt cel mai bine

Autor: Ioana Mihai Postat la 03 aprilie 2012 17 afişări

Conform unei cercetări realizate de Organizaţia Bărbaţilor din România-Bergenbier cu ajutorul Daedalus Millward Brown şi iVox.ro, oraşele favorabile stilului de viaţă bărbătesc sunt Bucureşti, Cluj Napoca şi Râmnicu Vâlcea.

Cercetarea, realizată pe un număr de 11 oraşe din România (Bucureşti, Cluj Napoca, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Braşov, Galaţi şi Râmnicu Vâlcea) a luat în calcul mai multe criterii, considerate esenţiale unui stil de viaţă bărbătesc: numărul de locuri amenajate pentru pescuit, numărul de spaţii verzi disponibile bărbaţilor, numărul de baze sportive accesibile acestora, dar si numărul de femei singure dintr-un oraş.

Topul oraşelor favorabile bărbaţilor în funcţie de numărul de femei singure

Astfel, în topul oraşelor cu cele mai multe locuri amenajate pentru pescuit se află Bucureştiul (cu peste 102 zone disponibile în zona Bucureşti-Ilfov), urmat fiind de Cluj Napoca (48) şi de Iaşi (43). Din punct de vedere al spaţiului verde disponibil acestora, Cluj Napoca se află pe primul loc (cu 127 mp disponibili unui bărbat), Galaţiul şi Bucureştiul ocupând următoarele poziţii, cu 124 mp şi, respectiv, 99 mp de spaţiu verde disponibili pentru fiecare bărbat.

Topul oraşelor cu cele mai frumoase femei

În topul oraşelor cu cele mai multe baze sportive accesibile bărbaţilor se află Cluj Napoca, urmat fiind de Braşov (locul II) şi de Timişoara şi Constanţa (locul III). Conform datelor, bărbaţii din Ploieşti şi din Bucureşti beneficiază de cele mai puţine oportunităţi de a face mişcare.

Topul oraşelor favorabile bărbaţilor în funcţie de numărul de săli de sport

Cele mai multe femei singure se află, conform cercetării Daedalus Millward Brown, în Râmnicu Vâlcea (46%), în timp ce pe următoarele locuri se află Iaşi (45%) şi Sibiu (44%). În paralel, cercetarea natională cu privire la percepţia bărbatilor despre oraşele cu cele mai frumoase femei a clasat Bucureştiul (17.51%) pe primul loc, urmat de Iaşi (13.47%) şi Cluj Napoca (9.19%).

Topul oraşelor favorabile bărbaţilor în funcţie de spaţii special amenajate pentru pescuit

Oraşele cu cele mai frumoase femei au fost identificate prin intermediul unui chestionar online, realizat de iVox.ro, la care au raspuns 1262 de bărbaţi cu vârsta peste 18 ani.Cercetarea, iniţiată de O.B.R Bergenbier, a fost implementată atât cu ajutorul unui desktop-research realizat de compania de cercetare Deadalus Millward Brown cât şi prin intermediul unui chestionar online disponibil pe platforma iVox.ro. Obiectivul acesteia a fost identificarea oraşelor favorabile stilului de viaţă bărbătesc.

Topul oraşelor favorabile bărbaţilor în funcţie de spaţiul verde disponibil bărbaţilor

Bergenbier S.A. ocupă poziţia a 3-a în industria locală a berii, conform datelor de retail audit MEMRB România. Prezentă în România din 1994, compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti şi are aproximativ 600 de angajaţi. Compania, parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operaţiuni în alte 8 ţări din Centrul şi Estul Europei, a fost preluată de Molson Coors Brewing Company, una dintre cele mai mari companii de bere din lume.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orasele-din-romania-in-care-barbatii-se-simt-cel-mai-bine-9471558
9471558
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.