Orange se pregăteşte pentru lansarea tehnologiei 5G în România: Compania efectuează trei teste noi, dintre care unul va fi în ţară

Postat la 07 februarie 2018 141 afişări

Orange Group a decis să realizeze o serie de trei noi teste în Europa, dintre care unul în România, pentru a pregăti lansarea tehnologiei 5G, care va permite dezvoltarea unor noi modalităţi de utilizare, potrivit comunicatului din partea companiei.

Orange se pregăteşte pentru lansarea tehnologiei 5G în România: Compania efectuează trei teste noi, dintre care unul va fi în ţară

Strategia 5G a Orange se bazează pe trei componente: îmbunătăţirea benzii mobile de mare viteză, acces de mare viteză în ceea ce priveşte reţeaua fixă şi aplicaţii noi pentru a sprijini transformarea digitală a afacerilor. Până în anul 2020, testele realizate care vizează aceste trei zone vor pregăti sosirea 5G atât pentru consumatori, cât şi pentru clienţii business.

 

Pentru companie, una dintre principalele întrebuinţări ale tehnologiei 5G este legată de autotorismele autonome. Orange Group a fost ales de către UTAC CERAM – centrul francez de testare şi certificare a vehiculelor autonome – ca partener de conectivitate 4G/5G. Compania va furniza acoperire 4GĂ pentru întreaga zonă Linas-Montlhéry situate în Ile-de-France.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.