Orange măreşte spaţiul de stocare în cloud pentru abonaţi

Autor: Ioana Nita Postat la 02 decembrie 2013 118 afişări

Abonaţii Orange, liderul de pe piaţa locală de telecom, au acces acum la un spaţiu de stocare de până la cinci ori mai mare în cloud prin intermediul noilor opţiuni de 10GB şi 25GB care pot fi activate până la 30 martie 2014.

Orange măreşte spaţiul de stocare în cloud pentru abonaţi

Abonaţii Orange, liderul de pe piaţa locală de telecom, au acces acum la un spaţiu de stocare de până la cinci ori mai mare în cloud prin intermediul noilor opţiuni de 10GB şi 25GB care pot fi activate până la 30 martie 2014. „În ultimele 3 luni am observat o creştere semnificativă a adopţiei serviciului Orange Cloud în rândul abonaţilor.

Majoritatea accesează serviciul prin aplicaţiile mobile dedicate pentru smartphone-uri şi tablete, unde îşi stochează conţinutul digital, precum poze, videoclipuri sau alte documente de care pot avea nevoie pe parcursul unei luni”, a declarat Marcian Enache, cloud computing manager în cadrul Orange.

Opţiunea cu 10 GB spaţiu de stocare în cloud este oferită bonus pe toată perioada în care este activă pentru abonamente al căror tarif lunar se încadrează între 8 euro şi 30 euro (TVA inclusă), iar opţiunea de 25 GB este disponibilă spre exemplu pentru abonamentele Panteră 44 şi 55 sau pentru abonamentele de date Colibri de peste 14 euro. Clienţii Orange care au însă nevoie de o capacitate şi mai mare de stocare au la dispoziţie opţiunile de 50 GB şi de 150 GB care costă 2,5 euro, respectiv 7 euro (TVA inclusă).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orange-mareste-spatiul-de-stocare-in-cloud-pentru-abonati-11736475
11736475
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.