Opozantul rus Aleksei Navalnîi, condamnat la plata unei amenzi de 6.000 de euro, pentru calomnie

Postat la 22 aprilie 2014 35 afişări

Justiţia rusă l-a declarat, marţi, vinovat pentru calomnie la adresa unui deputat pe opozantul Aleksei Navalnîi şi l-a condamnat la plata unei amenzi de 300.000 de ruble (6.000 de euro).

Opozantul rus Aleksei Navalnîi, condamnat la plata unei amenzi de 6.000 de euro, pentru calomnie

 Justiţia nu a decis însă transformarea pedepsei de cinci ani de închisoare cu suspendare într-o sentinţă cu executare într-un alt proces, cum se temeau susţinătorii opozantului rus.

Apropiaţii opozantului susţin însă, într-un mesaj publicat pe blogul său, că această problemă urmează să fie decisă într-o şedinţă ulterioară de tribunal.

În decizia de marţi, justiţia rusă l-a acuzat pe Navalnîi că a folosit reţeaua Twitter pentru a "acuza, fără dovezi" un deputat moscovit de "toxicomanie".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/opozantul-rus-aleksei-navalnii-condamnat-la-plata-unei-amenzi-de-6-000-de-euro-pentru-calomnie-12505500
12505500
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.