Operatorii aerieni continuă să anunţe reduceri pentru încurajarea călătoriilor. Spre ce destinaţii oferă Wizz Air reduceri ale preţului biletelor de 20%

Autor: Ioana Matei Postat la 03 iulie 2020 123 afişări

Operatorii aerieni continuă să anunţe reduceri pentru încurajarea călătoriilor. Spre ce destinaţii oferă Wizz Air reduceri ale preţului biletelor de 20%

Operatorul aerian low-cost Wizz Air anunţat astăzi un discount de 20% (care se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare) pentru toate zborurile, indiferent de destinaţie. Promoţia e valabilă pentru toţi clienţii (până la 23:59 ora Europei Centrale şi de Est) pentru toate rutele, zborurile putând avea loc la orice dată, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Reprezentanţii companiei adaugă că Wizz Air a anunţat recent o serie de măsuri de igienizare crescute pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul cabinei, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti de protecţie, echipajul de cabină fiind, de asemenea, obligat să poarte mănuşi. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală iar, conform programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele companiei sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Şerveţele dezinfectante sunt înmânate fiecărui pasager la intrarea în aeronavă, revistele au fost scoase din aeronavă, iar în ce priveşte cumpărăturile de la bord, încurajăm pasagerii să efectueze plata prin mijloace fără contact. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile înainte de zbor online (de exemplu: bagaje, prioritate la îmbarcare etc.), pentru a reduce la minimum orice posibil contact fizic în aeroport.

Wizz Air operează o flotă de 124 de aeronave Airbus A320 şi A321. O echipă de profesionişti în aviaţie asigură servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.