Omul de afaceri Dragoş Săvulescu, dat în urmărire internaţională după condamnarea din Dosarul Retrocedărilor

Postat la 09 februarie 2019 526 afişări

Omul de afaceri Dragoş Săvulescu, fost acţionar la FC Dinamo, a fost dat în urmărire internaţională, după ce nu a fost găsit de poliţişti pentru ca aceştia să pună în aplicare sentinţa de cinci ani şi şase luni de închisoare primită în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanţa.

Omul de afaceri Dragoş Săvulescu, dat în urmărire internaţională după condamnarea din Dosarul Retrocedărilor

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, Secţia II penală, au emis joi, 7 februarie, mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 288/2017.

Omul de afaceri nu a fost găsit de către poliţişti pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare şi urmărire internaţională şi, prin urmare, pe site-ul Poliţiei Române, la capitolul „Persoane Urmărite”, apare Dragoş Emil Săvulescu, condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare pentru complicitate la savarşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată.

 

„Se sustrage punerii în aplicare a mandatului de executarea pedepsei închisorii”, se arată în anunţul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
urmarire,
om de afaceri,
dosar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.