Omul care şi-a vândut compania si a făcut cadou angajaţilor 27 de milioane de dolari

Postat la 30 iulie 2015 2640 afişări

Omul care şi-a vândut compania si a făcut cadou angajaţilor 27 de milioane de dolari

Nevzat Aydin şi-a vândut compania Yemeksepeti, ce ofera servicii online de comandă şi livrare de mâncare, pentru nu mai puţin de 589 milioane de dolari către germanii de la Delivery Hero. El însă nu a păstrat toţi banii pentru el, ci a decis să-i dea fiecărui angajat, 115 la număr, un bonus de peste 200.000 de dolari, astfel cumulând suma de 27 de milioane, relatează Business Insider.

Nevzat Aydin a vrut să-şi arate astfel aprecierea pentru munca depusă a angajaţilor în creşterea companiei. " Povestea de succes a companiei nu a crescut peste noapte. Eu cred în munca în echipă şi că succesul este mult mai satisfăcător şi glorios atunci când este împărţit cu restul echipei", a declarat Aydin pentru CNN Money.

Yemeksepeti, care înseamnă "coş de alimente" în turcă, este primul, lansat în 2000, şi cel mai mare site de livrare de mâncare din Turcia. Compania realizând tranzacţii de 3 milioane de dolari pe luna, conform Quartz. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
ceo,
bonus,
bani,
poveste,
mancare,
livrare,
companie
/actualitate/omul-care-si-a-vandut-compania-si-a-facut-cadou-angajatilor-27-de-milioane-de-dolari-14655396
14655396
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.