Om de afaceri din Arad, dat dispărut de familie. Fiul său susţine că bărbatul a fost ameninţat cu moartea de către partenerul său de afaceri

Postat la 03 mai 2013 29 afişări

Un om de afaceri din Arad care a fost dat dispărut de familie este căutat, vineri, de poliţişti, fiul bărbatului susţinând că tatăl său fusese ameninţat cu moartea de către asociatul său în afaceri.

Om de afaceri din Arad, dat dispărut de familie. Fiul său susţine că bărbatul a fost ameninţat cu moartea de către partenerul său de afaceri

 Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, familia omului de afaceri Abel Apostol - care deţine în asociere, în centrul municipiului Arad, pe malul Mureşului, o bază sportivă şi un restaurant - a sesizat Poliţia cu privire la dispariţia acestuia.

Familia a menţionat că omul de afaceri în vârstă de 55 de ani a fost văzut ultima dată în incinta bazei sportive, în seara zilei de 1 mai.

"Conform procedurilor, persoana dispărută a fost dată în urmărire naţională şi internaţională. Poliţiştii au solicitat sprijinul jandarmilor şi a celor de la ISU Arad pentru căutări, care au loc atât pe Mureş cât şi pe malul râului", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Ovidiu Liber.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/om-de-afaceri-din-arad-dat-disparut-de-familie-fiul-sau-sustine-ca-barbatul-a-fost-amenintat-cu-moartea-de-catre-partenerul-sau-de-afaceri-10838139
10838139
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.