Olguţa Vasilescu, despre cazul Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD! Câte mai tolerăm?

Postat la 19 ianuarie 2018 103 afişări

Lia Olguţa Vasilescu scrie pe Facebook, despre cazul preşedintelui CJ Neamţ Ionel Arsene, că acesta este încă un abuz al DNA împotriva unui lider PSD, susţinând că dosarul este unul superficial. Arsene a fost plasat vineri sub control judiciar.

Olguţa Vasilescu, despre cazul Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD! Câte mai tolerăm?

"Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost pus in libertate de instanţă. Era normal sa se întâmple asta după ce la baza acelei mizerii de dosar pentru ceva ce s-ar fi petrecut acum 5 ani, nu exista nimic altceva decât denunţul unui arestat.

Cel indicat de denunţător că ar fi fost de faţă la discuţie a declarat la DNA că nu s-a discutat nimic din ceea ce reclamase denunţătorul. Deci, nu exista nicio alta proba, iar procurorii DNA ştiau asta când au dispus reţinerea. Un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD! Câte mai tolerăm?", scrie Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, pe Facebook.

Ionel Arsene a anunţat vineri, pe Facebook, că îşi va continua mandatul la Consiliul Judeţean Neamţ.

Tribunalul Bacău a decis, vineri, cercetarea sub control judiciar a preşedintelui PSD Neamţ, Ionel Arsene. Decizia nu este definitivă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.