Oficial: Vaccinul chinez împotriva coronavirusului va fi disponibil pentru toată lumea

Postat la 07 iunie 2020 149 afişări

Oficial: Vaccinul chinez împotriva coronavirusului va fi disponibil pentru toată lumea

China va face vaccinul împotriva noului coronavirus un „bun comun” la nivel global în momentul când dezvoltarea sa va fi finalizată, relatează Reuters.

China va face vaccinul împotriva noului coronavirus un bun comun la nivel global în momentul când dezvoltarea sa va fi finalizată, relatează Reuters.

Într-o conferinţă de presă susţinută duminică Ministrul Tehnologiei şi Ştiinţei din China a precizat că ţara sa doreşte o creştere a cooperării internaţionale în cazul dezvoltării unui vaccin.

China va face vaccinul „un bun public global” când va fi gata, a precizat Wang Zhigang în cadrul conferinţei suţinute la Beijing.

În China au fost confirmate astăzi 6 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus. Numărul total conform autorităţilor este de 83.036 de infectări şi 4634 de decese.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccin,
chinezi,
oficiali

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.