Oferte de Valentine’s Day: Căsătorii de probă la mall şi pachete speciale la hoteluri

Postat la 13 februarie 2016 56 afişări

Oferte de Valentine’s Day: Căsătorii de probă la mall şi pachete speciale la hoteluri

Hotelieri din mai multe zone ale ţării şi mall-uri din marile oraşe îi aşteaptă pe îndrăgostiţi cu oferte speciale, cuplurile având ocazia să petreacă un week-end romantic la hotel, cu şampanie şi ciocolată, să se căsătorească pentru o zi la mall sau să îşi declare iubirea pe ”peretele dragostei”.

Cuplurile, care vor să profite de faptul că Valentine’s Day coincide cu sfârşitul de săptămână, pot sărbători ziua îndrăgostiţilor la o pensiune sau la un hotel, mai ales că proprietarii din mai multe zone au pregătit oferte speciale pentru această zi.

Pe Valea Prahovei, o pensiune de trei stele din Sinaia are o ofertă care include cazare pentru două nopţi în cameră decorată cu lumânări, mic dejun inclus şi o sticlă de vin sau şampanie în cameră. Preţul unui astfel de pachet turistic este de 276 de lei de persoană, iar cei care optează pentru această ofertă beneficiază de zece la sută reducere la restaurant, dar şi de 15 la sută discount la un club din apropierea pensiunii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oferte-de-valentine-s-day-casatorii-de-proba-la-mall-si-pachete-speciale-la-hoteluri-15073896
15073896
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.