Oana Pellea: "Ordonanţa 13 s-a dat într-o noapte! Şi de atunci, când e 13, când nu e 13, când e 14, când nu e 14, incredibil"

Postat la 15 februarie 2017 159 afişări

PSD îşi continuă netulburat drumul de adoptare a Ordonanţei 13, cea care scoate de facto abuzul în serviciu din Codul Penal.

Oana Pellea: "Ordonanţa 13 s-a dat într-o noapte! Şi de atunci, când e 13, când nu e 13, când e 14, când nu e 14, incredibil"

Pe Facebook, actriţa Oana Pellea a scris: „ORDONANTA 13 S A DAT INTR O NOAPTE ! si de atunci…

 

de DOUA SAPTAMANI…cand e 13 , cand nu e 13, cand e 14, cand nu e 14, cand e 14 cu 13 si 13 cu 14…incredibil. De doua saptamani lumea este in strada si protesteaza….de doua saptamani …si nimic CLAR nu s a rezolvat!”

 

Tot pe Facebook, artistul Tudor Chirilă a scris: „Pana nu se respinge prin lege Ordonanta 13 nu s-a facut practic nimic”.

 

Deputatul USR Dan Barna a explicat ce se întâmplă: „13-14 cu ordonanţele – Cronica unei înşelătorii anunţate.

 

OUG 13 a fost abrogată acum o saptămână prin OUG 14. Florin Iordache şi-a dat ulterior demisia. PSD a încercat să vândă întreaga poveste drept o stângacie de comunicare banală…

 

Totuşi protestele au continuat. Cetăţenii au simţit că Liviu Dragnea şi al său PSD nu sunt şi nu pot fi credibili. A fost clar pentru sute de mii de români că dincolo de reacţia fără precedent a societăţii, de punctele de vedere dezaprobatoare ale instituţiilor din domeniu, de reacţiile partenerilor şi aliaţilor nostri internaţionali, de riscul destabilizării ţării, singurul obiectiv asumat şi urmărit de PSD în tot acest timp era ridicarea deasupra legii a membrilor şi a apropiaţilor cu probleme penale.

 

Atunci când, sub presiunea extraordinară a străzii, a hotarat să adopte OUG 14/2017 printr-o procedură care prezintă multe aspecte susceptibile de a fi declarate neconstitutionale, Guvernul PSD a acţionat ca un grup organizat, cu premeditare, strecurând o variantă aproape inevitabilă de readucere la viaţă a OUG 13/2017. Nu îi bănuim nicio secundă că nu au ştiut sau nu au prevăzut iar de bună credinţă nici nu poate fi vorba.

 

Cititi aici continuarea

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
ordonanta,
noapte,
oana pellea,
psd,
abuz,
adoptare,
cod penal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.