Oameni de afaceri, la Guvern:Susţinem reducerea CAS, care trebuie însă să fie o măsură pe termen lung

Postat la 22 iulie 2014 35 afişări

Membrii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României, formată din oameni de afaceri, i-au spus premierului Ponta că susţin reducerea CAS, dar că măsura trebuie să fie sustenabilă pe termen lung, iar îmbunătăţirea colectării şi eficientizarea alocărilor bugetare pot reprezenta soluţia la această problemă.

Oameni de afaceri, la Guvern:Susţinem reducerea CAS, care trebuie însă să fie o măsură pe termen lung

 Ei au arătat că reducerea contribuţiilor de asigurări sociale este o măsură foarte bună pentru mediul de afaceri, deoarece impozitarea muncii în România este ridicată comparativ cu media europeană şi cea din statele vecine.

"Credem că cele două lucruri esenţiale de avut în vedere ar fi, pe de-o parte, îmbunătăţirea colectării, unde e mult loc de mai bine, şi, pe de altă parte, fireşte, eficientizarea alocărilor bugetare. Considerăm că aceste două aspecte sunt cele care ar trebui să fie cheia, soluţia la această problemă. Important este ca măsura să fie fezabilă şi aplicabilă pe termen lung", au transmis reprezentanţii Coaliţiei, în întâlnirea organizată, marţi, la Guvern.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oameni-de-afaceri-la-guvern-sustinem-reducerea-cas-care-trebuie-insa-sa-fie-o-masura-pe-termen-lung-12957742
12957742
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.