O tânara a deschis singurul supermarket din lume care vinde produse false. Nu i-a venit să creadă când a văzut ce succes are

Postat la 30 iunie 2017 482 afişări

8'Til Late este cea mai nouă instalaţie temporară de artă a artistei britanice Lucy Sparrrow, cunoscută pentru lucrările prin care construieşte obiecte de artă care le imită pe cele întâlnite în viaţa cotidiană, potrivit unui articol publicat pe site-ul thisiscolossal.com.

O tânara a deschis singurul supermarket din lume care vinde produse false. Nu i-a venit să creadă când a văzut ce succes are

Ea a umplut o cameră în Manhattan cu mii de obiecte găsite într-un magazin de colţ american tipic, în care se găsesc de la cereale pentru micul dejun, până la produse din carne, mâncare congelată şi băuturi alcoolice. Toate acestea sunt artificiale, realizate manual şi acoperite cu vopsea. Şi, la fel ca în cazul unui magazin real, fiecare dintre aceste obiecte este de vânzare.

 

În ultimii ani, Sparrow şi-a expus obiectele care le imită pe cele din realitate în galerii şi la târguri de artă din jurul lumii, printre care Art Basel, Scope Miamai şi New York Affordable Art Fair. 8 'Til Late este o completare a unei instalaţii de artă pe care a expus-o în Londra şi pe care a intitulat-o The Corner Shop (acesta se baza pe un concept similar, diferenţa fiind că produsele de acolo erau eurocentrice).

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.