O reporteriţă TV şi-a dat demisia în direct când a aflat că a câstigat la loto. Ce a păţit a doua zi a făcut-o să îşi ceară scuze tuturor

Postat la 10 februarie 2020 20065 afişări

O reporteriţă TV şi-a dat demisia în direct când a aflat că a câstigat la loto. Ce a păţit a doua zi a făcut-o să îşi ceară scuze tuturor

O reporteră de televiziune din Spania le-a transmis colegilor săi în direct că nu va veni la muncă în următoarea zi, după ce a aflat în timpul transmisiunii live că a câştigat la Loto. Biletul nu i-a asigurat însă premiul cel mare, suma împărţindu-se la mai multe persoane. Reacţia femeii a fost aspru criticată, iar aceasta şi-a cerut ulterior iertare, a relatat BBC.

Natalia Escudero a început să ţipe entuziasmată în faţa camerelor, după ce a aflat că tocmai a câştigat la Loto. Imaginile o surprind  ţopăind fericită, în timp ce şampania ţâşneşte în aer ca şi cum s-ar fi anunţat marele câştigător al loteriei cunoscute sub numele de El Gordo („Cel gras”). Femeia a anunţat în timpul aceleiaşi transmisiuni live că nu are de gând să se mai întoarcă la locul de muncă începând cu ziua următoare.

După fericirea cea mare a urmat însă dezamăgirea, premiul în valoare de 4 milioane de euro fiind împărţit mai multor persoane. Astfel, reportera s-a ales doar cu suma de 5.000 de euro, arătându-se extrem de nemulţumită pe premiu şi revenind la serviciu în ciuda declaraţiilor făcute.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timp,
castigare,
live,
loto,
anunt,
demisie,
loterie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.