O prostituată, cel mai mare datornic la bugetul local al municipiului Deva

Postat la 10 februarie 2016 271 afişări

O prostituată, cel mai mare datornic la bugetul local al municipiului Deva

Cu amenzi care totalizează 67.000 de lei, adunate de-a lungul mai multor ani, o prostituată din Deva este cel mai mare datornic la bugetul local, potrivit datelor centralizate de funcţionarii de la Serviciul Taxe şi Impozite, scrie Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi, care citează Agerpres.

"Cea mai mare sumă pe care o avem de recuperat este de 67.000 de lei şi reprezintă amenzi pentru practicarea prostituţiei. În acest caz a fost demarată procedura de transformare a amenzii în munca în folosul comunităţii. Este o procedura destul de greoaie şi, de aceea, durează relativ mult. Decizia (de transformare a amenzii în ore de muncă, n.r.) poate fi luată doar de catre instanţa de judecată", a explicat purtatorul de cuvant al Primariei Deva, Mona Voinescu. 

Citiţi mai multe pe www.jurnalulbtd.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-prostituata-cel-mai-mare-datornic-la-bugetul-local-al-municipiului-deva-15061269
15061269
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.