O primăriţă din Italia despre românii din localitate: "Nişte animale. Să plece la casa lor!"

Postat la 12 octombrie 2017 10502 afişări

O primăriţă din Italia despre românii din localitate: "Nişte animale. Să plece la casa lor!"

Anna Maria Cisint, primarul localităţii Marina Julia, Mongalcone, provincia Gorizia, a publicat un mesaj dur pe Facebook, în care spune că românii "se comportă ca nişte animale şi ar fi bine să plece la casele lor", potrivit site-ului Friuli.it

Primăriţa a scris acest mesaj după ce şase cetăţeni, identificaţi ulterior de poliţişti ca fiind români, rezidenţi la Marina Julia, Monfalcone, provincia Gorizia, s-au luat la bătaie într-un loc de picnic, după ce au mâncat şi au bâut, lăsând în urma lor ambalaje, resturi de mâncare şi sticle. Două din persoanele implicate au fost duse la spital, una din ele fiind în stare gravă.

Vom cere apoi înclusiv firmei unde lucrează cei şase să îşi asume resposabilitatea de a interveni pentru a elimina daunele provocate. Vom cere să fie luate şi alte măsuri: pentru noi sunt nişte persoane nedorite, care vin la Monfalcone pentru muncă, dar se comportă ca nişte animale.

Sperăm că şi pentru firma care i-a angajat să devină la fel. Nu pot murdări oraşul care i-a primit ca pe nişte oaspeţi. Să plece la casa lor!”, a mai spus Cisint

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
animale,
plecare,
romani,
casa,
italia,
marina,
mesaj,
provincie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.