O poliţistă din Cluj prinde hoţi la serviciu, iar în timpul liber creează opere de artă

Postat la 08 martie 2018 107 afişări

O tânără poliţistă din Cluj prinde hoţi la serviciu, iar în timpul liber creează opere de artă din sârmă, reprezentând animale. Printre lucrările reprezentative se numără un cal din sârmă aproape de dimensiunile unui ponei, amplasat pe o pânză, la care a lucrat 3 luni.

O poliţistă din Cluj prinde hoţi la serviciu, iar în timpul liber creează opere de artă

Sandra Doja are 22 de ani şi este agent la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Turda, judeţul Cluj. La serviciu prinde hoţi, iar timpul liber şi-l dedică unui hobby descoperit de pe băncile liceului, creează opere de artă din sârmă,

Sandra Doja a absolvit în anul 2014 Liceul de Arte Plastice ”Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, iar în acelaşi an a fost admisă la Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan”, pe care a terminat-o doi ani mai târziu cu gradul de agent şi a fost repartizată la Poliţia Turda. A lucrat, iniţial, la Biroul de Ordine Publică, iar în prezent face parte din Biroul de Investigaţii Criminale unde desfăşoară activităţi de cercetare penală şi identificare a autorilor care săvârşesc fapte penale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.