O piramidă misterioasă şi-ar fi făcut apariţia în Antarctica. Conspiraţia scandaloasă din interiorul ei. ''John Kerry s-a dus acolo''

Postat la 27 noiembrie 2016 34466 afişări

O piramidă misterioasă şi-ar fi făcut apariţia în Antarctica. Conspiraţia scandaloasă din interiorul ei. ''John Kerry s-a dus acolo''

O teorie stranie suţine că o piramidă misterioasă şi-a făcut apariţia în Antarctica.

Conspiraţioniştii au făcut public un videoclip în care pretind că Secretarul de Stat al Statele Unite, John Kerry, a ajuns în această zonă săptămâna trecută pentru a vizita o bază extraterestră  care se află în această piramidă.

Răspunsurile ca urmare a acestui videoclip au variat, iar unii dintre cei care l-au vizualizat au susţinut această teorie, însă cei mai mulţi s-au poziţionat împotriva acesteia. Mai mult, câţiva dintre cei care au vizualizat acest videoclip au glumit pe seama sa, spunând că John Kerry se afla acolo din alte motive, precum cel de a face îngeri în zăpadă.

Încă nu s-a descoperit ce este, cu adevărat, acea structură, dar este similară cu un vârf de stâncă izolat care este proeminentă şi care se află deasupra unei suprafeţe îngheţate sau înzăpezite. "Aceste piramide sunt, de fapt, nişte munţi creaţi în urma deplasării gheţarilor şi a eroziunii acestora, nu de către extratereştrii."

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piramida,
bizar,
antarctica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.