„O pereche spectaculoasă”. Val de reacţii după anunţul că Darren Cahill revine în echipa Simonei Halep/ Un renumit antrenor, încântat de veste

Autor: Departamentul Sport Postat la 15 septembrie 2019 93 afişări

Simona Halep (28 de ani) a anunţat că australianul Darren Cahill se va alătura din nou echipei sale începând din 2020.

Vestea a stârnit o multitudine de reacţii din lumea tenisului, iar ultimul care şi-a spus părerea legat de acest subiect a fost Xavier Budo Bartumeu, fostul antrenor al Carlei Suarez, care vede cu ochi buni această mutare.

Colaborarea dintre Simona Halep şi Darren Cahill s-a încheiat la începutul lui noiembrie 2018, iar acum cei doi vor lucra din nou împreună. Românca a anunţat revenirea australianului în staff prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram. Bartumeu a caracterizat perechea Halep - Cahill drept una spectaculoasă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
HALEP,
CAHILL

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.