O nouă ţară se va alătura NATO în februarie

Postat la 02 februarie 2019 91 afişări

Jens Stoltenberg, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, a anunţat sâmbătă că protocolul de aderare a Republicii Macedonia de Nord la NATO urmează să fie semnat pe data de 6 februarie, după ce Skopje şi Atena au ajuns recent la un acord pentru soluţionarea disputei privind numele Macedon

O nouă ţară se va alătura NATO în februarie

Pe 6 februarie vom scrie istorie, aliaţii NATO vor semna protocolul de aderare cu viitoarea Republică a Macedoniei de Nord, împreună cu ministrul de Externe, Dimitrov Nikola", a anunţat Stoltenberg pe Twitter.

Protocolul de aderare trebuie ratificat de parlamentele tuturor statelor membre NATO, informează agenţia de ştiri Anadolu.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aderare,
nato,
protocol,
anunt,
macedonia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.