O nouă provocare care circulă pe Facebook îi îngrozeşte pe părinţi

Postat la 18 octombrie 2017 687 afişări

Acesta îi încurajează pe copii să fugă de acasă timp de două zile. Pentru fiecare menţiune la adresa lor apărută în social media, copiii sunt păcăliţi că vor primi puncte, astfel că sunt binevenite toate mesajele postate de familie şi prieteni în care aceştia fac apel la internauţi, anunţând dispariţia şi implorând ajutorul.

O nouă provocare care circulă pe Facebook îi îngrozeşte pe părinţi

În urmă cu câţiva ani în vestul Europei a circulat un „joc” similar, „Jocul celor 72”, în care copiii încercau să dispară de acasă timp de 72 de ore. 

 

O mămică din Derry, Irlanda, a povestit că familia ei a suferit un adevărat şoc din cauza acestei „competiţii bolnave”. Ea a povestit că cei doi copii ai ei au fost găsit alături de alţi copii au fost găsiţi la 55 de ore de la dispariţie în Ballymena. 

 

One County Derry mum told Belfast Live that her family was left with "unspeakable" anxiety from the "sick" competition.

 

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
parinti,
provocare,
copii,
disparitie,
timp,
familie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.