O nouă aripă a Spitalului Foişor, inaugurată după o investiţie de peste 11 milioane de euro

Postat la 18 decembrie 2017 59 afişări

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, au inaugurat, luni, un nou corp de clădire în cadrul Spitalului de Ortopedie Foişor. Noua clădire va fi funcţională peste aproximativ şase săptămâni, costurile pentru construcţia clădirii fiind de 37 milioane de euro, iar pentru dotarea spitalului s-au investit 11,5 milioane de euro.

O nouă aripă a Spitalului Foişor, inaugurată după o investiţie de peste 11 milioane de euro

„Am acordat o sumă considerabilă, de 7,5 milioane de euro, la care se adaugă o altă sumă de 4 milioane de euro aprobată lunile trecute într-o şedinţă de Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Pe lângă acestea, construcţia clădirii a costat 37 de miloane de euro. De asemenea, ne propunem ca în luna martie să începem consolidarea şi dotarea clădirii vechi a Spitalului Foişor, o investiţie care va fi de circa 10 mlioane de euro. Vom construi şi o parcare subterană, cu trei etaje. Aşadar, de acum avem şi în Bucureşti un spital de excelenţă, la care vor apela toţi cetăţenii din ţară, iar Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Foişor este pregătit să facă faţă oricăror intervenţii la standarde europene”, a declarat, luni, primarul general, Gabriela Firea.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.