O navă cu oi plecată din România a scufundat un vas militar rusesc

Postat la 28 aprilie 2017 90 afişări

O navă militară rusă s-a scufundat după ce a intrat în coliziune cu un vas comercial, joi, în sud-vestul Mării Negre, anunţă Ministerul rus al Apărării, citat de presa rusă. UPDATE: Vasul care a intrat în coliziune cu nava militară rusă în Marea Neagră plecase din România, scrie Mediafax.

O navă cu oi plecată din România a scufundat un vas militar rusesc

Incidentul maritim a avut loc în sud-vestul Mării Negre, la circa 40 de kilometri de Strâmtoarea Bosfor.

Nava rusă de recunoaştere Liman, aparţinând Flotei militare ruse din Marea Neagră, a intrat în coliziune cu un vas sub pavilion Togo, care transporta animale, informează site-ul agenţiei de ştiri Sputnik. Vasul-cargo a fost identificat de armatorul GAC drept Youzarsif H.

Vasul-cargo care a intrat în coliziune joi cu o navă militară rusă, în sud-vestul Mării Negre, plecase din Portul Constanţa miercuri seară, potrivit datelor prezentate de un site specializat în deplasările navelor.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.