O firmă japoneză oferă vacanţe în realitatea virtuală. Îţi poţi lua chiar şi loc la clasa întâi

Postat la 19 februarie 2018 266 afişări

Firma First Airlines oferă clienţilor săi vizite virtuale la Paris, Roma, în Hawaii şi New York. Pasagerii First Airlines se îmbarcă într-un avion care însă nu decolează, în centrul capitalei nipone Tokyo.

O firmă japoneză oferă vacanţe în realitatea virtuală. Îţi poţi lua chiar şi loc la clasa întâi

 La bordul avionului, ei stau pe locuri de clasa I şi business şi sunt serviţi cu preparate culinare, relaxându-se înainte de a plonja în vizite virtuale în locurile preferate. „O călătorie reală necesită pregătiri dificile şi este scumpă şi durează. Aşa că eu cred că este bine că ne putem bucura de toate acestea fără nici un deranj”, spune Takashi Sakano, care s-a numărat printre vizitatorii virtuali ai Parisului, adăugând că data viitoare vrea să încerce Roma, informează Rador. 

 

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
virtual,
firma,
japoneza,
vacanta,
avion,
paris,
roma,
vizita

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.