O femeie i-a oferit unui poliţist 10.000 de lei mită pentru a muşamaliza un caz de răpire şi sechestrare: „Fă-mi scăpaţi băieţii, şefule”. Dialogul dintre cei doi

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 10 decembrie 2019 144 afişări

O femeie i-a oferit şefului de post din comuna Bonţida, judeţul Cluj, 10.000 de lei ca să o convingă pe o fată răpită şi sechestrată de băieţii ei să îşi retragă plângerea. Poliţistul şi-a anunţat superiorii, iar femeia a fost prinsă în flagrant şi trimisă în judecată pentru dare de mită.

Tentativa de mituire a şefului de post din comuna clujeană Bonţida a fost publicată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, unde poliţistul a fost felicitat pentru profesionalism şi corectitudine.

În postare se redă dialogul purtat de poliţist cu femeia care a încercat să îl mituiască, discuţie avută chiar în biroul şefului de post.

„- Şefule, de ieri vreau să dau de tine. Să ştii că ai de la mine 10.000 de lei.

- Păi, de ce?

- Fă-mi scăpaţi băieţii, şefule, că poţi.

- Păi, nu prea pot. Eu am găsit-o pe fata răpită şi sechestrată de băieţii tăi. Cum crezi că aş putea să-i spun că aceşti ticăloşi au scăpat?

- Lasă, şefule, că o convingi tu să-şi retragă plângerea. Vrei să te învăţ eu cum?

- Nu! Dar vreau să ieşi acum din birou şi să nu mai apari vreodată cu aşa ceva.

- E prea puţin, şefule? Spune că mai pun...

- Mai bine pune mâna pe uşă şi ieşi.

- Eu plec acum, dar să ştii că mâine revin. Şi o să revin până te răzgândeşti”, se arată în postarea de pe pagina de socializare a MAI.

Potrivit acesteia, poliţistul Loredan şi-a anunţat superiorii şi „au căzut de acord să-i informeze pe cei de la Direcţia Generală Anticorupţie cu ajutorul cărora să se facă flagrantul”.

Conform reprezentanţilor MAI, după o săptămână, femeia a fost trimisă în judecată pentru dare de mită.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poliŢist,
femeie,
mitĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.