O femeie de afaceri din SUA susţine că doar un bărbat ar trebui să conducă ţara

Autor: Iuliana Enache Postat la 19 aprilie 2015 58 afişări

O femeie de afaceri care a declarat pe Facebook la începutul săptămânii că femeile nu sunt potrivite pentru preşedinţia Statelor Unite şi-a menţinut părerea sâmbătă, citând "hormonii" şi "tradiţia biblică", relatează CNN.

"Aşa ne-a făcut Dumnezeu, şi, din nou, este ceea ce cred eu", a declarat Cheryl Rios, director executiv la Go Ape Marketing în Dallas. "Aşa cum cred că femeia trebuie să îi pregătească mâncarea bărbatului, aşa cum cred în statul acasă atunci când ai copii", a adăugat ea.

Rios a explicat o postare pe contul ei personal de Facebook în care a afirmat că Hillary Clinton nu ar trebui aleasă preşedinte pentru că este femeie. "În niciun caz nu spun că orice femeie care nu face ce fac eu este o femeie rea, sau că fiica ta nu ar trebui să aspire la preşedinţie", a declarat Rios. "Dacă asta vrea, este extraordinar, să meargă înainte. Ce vreau să spun este că eu nu susţin acest lucru, este opinia mea personală", a afirmat ea.

În postarea ei de pe Facebook, Rios a scris că, dacă Hillary Clinton va fi aleasă preşedinte, se va "muta în Canada". "Nu este necesar pentru ea deoarece nu este persoana potrivită care să conducă ţara noastră - dar mai important, o femeie nu trebuie să fie preşedinte", a adăugat ea. "Cu hormonii pe care îi avem este imposibil să putem începe un război. Da, îmi conduc propria afacere şi îmi place şi mă pricep dar nu este acelaşi lucru cu a fi preşedinte, (preşedinţia) ar trebui lăsată pe seama unui bărbat, a unui bărbat bun, puternic, onorabil", a continuat ea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
PREŞEDINŢIE,
Cheryl Rios
/actualitate/o-femeie-de-afaceri-din-sua-sustine-ca-doar-un-barbat-ar-trebui-sa-conduca-tara-14128182
14128182
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.