Povestea femeii care se chinuie sa le dovedească tuturor ca este vie. Le-a cerut chiar sa o dezgroape

Postat la 05 octombrie 2017 742 afişări

Povestea femeii care se chinuie sa le dovedească tuturor ca este vie. Le-a cerut chiar sa o dezgroape

Juana Escudero, o femeie de 53 de ani din Spania, nu poate să îşi refacă permisul de conducere sau să obţină o programare la clinicile de stat pentru că autorităţile o consideră moartă. Motivul este o eroare birocratică de datează încă din 2010.

Pe 3 mai 2010, o femeie din Malaga a fost declarată decedată, iar informaţiile sale - inclusiv numele complet şi data naşterii - se potriveau perfect cu cele ale lui Escudero. Asta a produs o întreagă încurcătura la Serviciile Sociale, care au declarat-o moartă pe cea din urmă.

Femeia spune că s-a lovit prima oară de problemă atunci când a ajuns la camera de gardă a unui spital, iar doctorul nu a putut să o primească. "S-a uitat la ea şi i-a spus că, potrivit registrelor, nu mai este în viaţă", a povestit fata Juanei Escudero celor de la Fox News.

La începutul acestei luni, femeia a apelat la ultima variantă posibilă: a cerut autorităţilor din Malaga să dezgroape mormântul pentru a culege DNA, sperând să dovedească astfel că e nu ea îngropată acolo.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.