O fată de 7 ani a trimis scrisoare de angajare la Google. Răspunsul primit i-a şocat pe părinţii ei

Postat la 16 februarie 2017 1354 afişări

Fata s-a hotărât că vrea să lucreze pentru Google, deşi are doar şapte ani. N-a stat prea mult pe gânduri şi a redactat o scrisoare ”de intenţie” care începe cu adresarea ”Dragă şef al Google”.

O fată de 7 ani a trimis scrisoare de angajare la Google. Răspunsul primit i-a şocat pe părinţii ei

În text, fata povesteşte că se joacă alături de tatăl său cu roboţi şi că foloseşte aplicaţii care-i dezvoltă abilităţile IT. De asemenea, îi mai spune şefului Google că un alt vis al ei este să înoate la Olimpiadă.

 

Spre uimirea părinţilor fetei, CEO-ul copaniei, Sundar Pichai, i-a răspuns, scrie bbc.com.

 

”Îţi mulţumim mult pentru scrisoarea ta. Mă bucur că-ţi plac calculatoarele şi roboţii şi sper că vei continua să studiezi domeniul tehnologiei. Cred că dacă vei învăţa bine şi-ţi vei urma visurile vei putea să-ţi îndeplineşti toate obiectivele - de la a lucra la Google la a participa la proba de nataţie din cadrul Jocurilor Olimpice. Abia aştept să primesc CV-ul tău după ce vei absolvi studiile. Toate cele bune ţie şi familiei tale”, i-a răspuns Sundar Pichai, care este CEO al Google din 2015.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.