O farmacistă din Bucureşti are un business de 10 mil. lei cu trei farmacii

Postat la 24 octombrie 2017 288 afişări

Farmacista Georgeta Zamescu a înfiinţată în urmă cu 23 de ani Apoteca Farmacie, un business care include trei farmacii, pe care l-a dus la 10 mil. lei anul trecut. Antreprenoarea şi-a dorit să pornească o afacere în domeniul în care s-a pregătit, iar acum se gândeşte să dea mai departe afacerea în familie, către fiica sa.

O farmacistă din Bucureşti are un business de 10 mil. lei cu trei farmacii

„Aş vrea ca Apoteca Farmacie să rămână şi să se dezvolte ca o afacere de familie. Fiica şi soţul său sunt tot farmacişti şi ideea este să meargă mai departe afacerea, cel puţin la prima generaţie după mine. Dorinţa independenţilor aceasta este, de a preda afacerea mai de­parte următoarei generaţii, acum să vedem şi în ce mă­sură se îndeplineşte“, a spus Georgeta Zamescu.

Profitul Apoteca Farmacie a fost anul trecut de aproape 1,1 mil. lei, ceea ce corespunde unei marje de profit de 10%. 

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.