O familie din Iaşi face 3 mil. euro cu un hotel-restaurant construit în Breazu

Postat la 26 aprilie 2017 771 afişări

Constantin şi Carmen Rădeanu au început construcţia complexului La Castel în urmă cu şapte ani, atunci când au achiziţionat un teren cu o clădire deja existentă în Breazu, localitate de lângă Iaşi, iar anul trecut, complexul format dintr-un restaurant şi un hotel a ajuns la vânzări de 2,7 milioane de euro şi 140 de angajaţi.

O familie din Iaşi face 3 mil. euro cu un hotel-restaurant construit în Breazu

„Ideea a venit din dorinţa de a crea un business de familie, în care să ne implicăm toţi, având nostalgia experienţei tatălui meu, care a lucrat pe post de ospătar pe vremea regimului comunist. Acest business a plecat de la ideea unui mic restaurant care avea şapte angajaţi la început“, spune Robert Rădeanu. El este fiul antreprenorilor şi cel de-al treilea acţionar, are 24 de ani şi este absolvent al Universităţii „Petre Andrei“ din Iaşi, unde s-a specializat în economia turismului şi a comerţului. La momentul de faţă este managerul complexului La Castel, administrat de firma Euro Market Junior.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.