O companie românească, inclusă în clasamentul Inc. 5000 Europe al revistei americane Inc.

Autor: Florin Casota Postat la 24 februarie 2017 159 afişări

Qualitance, o companie globală de tehnologie înfiinţată în România, în 2007, a fost inclusă pentru a doua oară în clasamentul Inc. 5000 Europe datorită creşterii veniturilor sale cu 165% din 2012 până în 2015.

O companie românească, inclusă în clasamentul Inc. 5000 Europe al revistei americane Inc.

Revista Inc. Magazine a desemnat Qualitance drept una din companiile private europene cu cea mai rapidă creştere, incluzând-o pe lista sa anuală ce conţine cele mai de succes firme ce s-au dezvoltat extrem de repede din 2012 până în 2015. Topul Inc. 5000 Europe reprezintă o imagine de ansamblu a celui mai dinamic segment al economiei globale – firmele private în plină ascensiune.

“Evoluţia companiei între 2012 şi 2015 ne-a permis să lansăm la începutul anului trecut linia de business de inovaţie, care ne-a oferit oportunitatea ca, aplicând modelul brevetat de Qualitance, care foloseşte Design Thinking, Rapid Prototyping şi tehnologie de ultimă oră, de la AI până la VR, să ajutăm companii din Fortune 500 să creeze produse şi servicii revoluţionare”, a declarat Radu Constantinescu, Managing Partner Qualitance.

“Este o onoare să intrăm în clasamentul Inc. 5000 Europe, suntem mândri să fim recunoscuţi astfel drept lideri antreprenoriali în domeniul nostru de activitate. Misiunea noastră este să facem lucruri cu impact, relevante, care să schimbe vieţile oamenilor în bine. Evoluţia companiei între 2012 şi 2015 ne-a permis să lansăm la începutul anului trecut linia de business de inovaţie, care ne-a oferit oportunitatea ca, aplicând modelul brevetat de QUALITANCE, care foloseşte Design Thinking, Rapid Prototyping şi tehnologie de ultimă oră, de la AI până la VR, să ajutăm companii din Fortune 500 să creeze produse şi servicii revoluţionare, pentru ca astfel să modifice paradigme sociale şi să aibă un impact pozitiv asupra societăţii”, a declarat Radu Constantinescu, Managing Partner QUALITANCE.

“Topul Inc. 5000 UE acordă recunoaştere companiilor care au adus contribuţii majore la economiile lor naţionale, ducând mai departe cauza antreprenoriatului, inovaţiei şi creării de noi joburi. Mult prea des, aceste companii esenţiale îşi desfăşoară activitatea în obscuritate pentru că nu sunt listate la bursă”, a spus Preşedintele şi redactorul-şef al Inc., Eric Schurenberg. “Nu mai e cazul să facă asta: topul Inc. 5000 UE le recunoaşte meritele. În ansamblul său, clasamentul Inc. 5000 Europe ne reaminteşte că SUA nu deţine monopolul asupra antreprenoriatului. Mai mult ca niciodată, inventivitatea, creativitatea şi tenacitatea nu cunosc limite - cu siguranţă, nu unele geografice.”

Distincţia acordată de revista Inc. se alătură altor premii care au recompensat activitatea QUALITANCE. Tot în februarie, i s-a decernat trofeul pentru Compania anului de către Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii din România (ANIS). QUALITANCE a fost totodată inclusă pe Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, o listă a companiilor care produc inovaţii tehnologice care contribuie la progresul întregii regiuni.

Pentru a intra în topul celor 5000 de companii private cu cea mai rapidă creştere economică de pe vechiul continent, o firmă trebuie să aibă sediul în Europa, să fie privată, orientată spre profit şi independentă şi să fi generat un venit minim în 2012 de 200.000 de euro şi de două milioane de euro în 2015. Suma veniturilor companiilor din clasament a ajuns la 90,3 miliarde de euro faţă de 20,7 de miliarde în 2012, iar rata lor medie de creştere în trei ani a fost de 331%.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.