O companie-gigant va crea măşti speciale pentru proprii angajaţi. Acestea vor ajuta şi persoanele cu deficienţe de auz să îi înţeleagă mai uşor

Autor: Andra Stroe Postat la 14 septembrie 2020 68 afişări

O companie-gigant va crea măşti speciale pentru proprii angajaţi. Acestea vor ajuta şi persoanele cu deficienţe de auz să îi înţeleagă mai uşor

Echipele de inginerie responsabile de iPhone şi iPad au proiectat o mască de faţă specială pentru angajaţii Apple. Deşi imaginile cu noua mască nu au fost încă lansate, un raport al Bloomberg spune că departamentul de Inginerie şi Proiectare al companiei a creat o mască cu un „aspect unic”, care include „învelitori mari pentru nasul şi bărbia purtătorului”, precum şi „închizători reglabile." Masca va avea trei straturi care pot fi spălate de până la cinci ori.

Spre dezamăgirea unora dintre fanii Apple, măştile au fost făcute exclusive pentru angajaţii companiei, nu şi pentru public. Nu se ştie încă dacă Apple va extinde apoi gama şi pentru clienţi. Estimările sunt ca măştile să fie expediate angajaţilor în următoarele două săptămâni.

Compania lansează, de asemenea, o mască chirurgicală transparentă tot pentru angajaţi, astfel încât clienţii cu deficienţe de auz să poată vedea feţele acestora şi să îi înţeleagă mai clar. Este prima mască chirurgicală complet transparentă aprobată de Food and Drug Administration.

Aceasta nu este prima iniţiativă a Apple destinată echipamentelor de protecţie personală. În aprilie, CEO-ul Tim Cook a anunţat că Apple va dona 20 de milioane de măşti pentru angajaţii din domeniul sănătăţii din SUA. Compania de tehnologie a proiectat şi a produs, de asemenea, viziere pentru lucrătorii din spitale, cu intenţia de a expedia 1 milion de bucăţi pe săptămână.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
apple,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.