O companie din Turcia ANGAJEAZĂ 450 de oameni, după ce va deschide, în România, o fabrică de prelucrare a lemnului

Postat la 12 mai 2017 98 afişări

Conducerea companiei Yildiz Entegre (Turcia) a anunţat joi, la Piteşti, că va deschide, la finalul acestui an, fabrica de prelucrare a lemnului situată în comuna Oarja, judeţul Argeş, care va avea 450 de angajaţi, investiţia fiind estimată la 150 de milioane de euro.

O companie din Turcia ANGAJEAZĂ 450 de oameni, după ce va deschide, în România, o fabrică de prelucrare a lemnului

Fabrica din Argeş va produce plăci de lemn (MDF) şi MDF laminat utilizabil în industria mobilei, precum şi parchet laminat, uşi şi hârtie impregnată.

Producţia primelor plăci MDF va demara la sfârşitul anului, au anunţat reprezentanţii companiei în cadrul unui eveniment de lansare a lucrărilor de construcţie la noua fabrică din Oarja. Yildiz Entegre vizează atât piaţa din România, cât şi piaţa comună a Uniunii Europene.

Compania va angaja, până la finalul anului, un număr total de 450 de angajaţi, din care majoritatea sunt ingineri şi lucrători specializaţi; 50 dintre aceştia au beneficiat de traininguri specializate în fabricile companiei din Turcia, urmând ca activitatea de perfecţionare a angajaţilor să continue pe măsura completării echipei de specialişti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.