O companie din Bucureşti recrutează 80 de angajaţi. Ce criterii trebuie să îndeplinească aceştia

Autor: Ioana Matei Postat la 29 martie 2017 729 afişări

O companie din Bucureşti recrutează 80 de angajaţi. Ce criterii trebuie să îndeplinească aceştia

Grupul Coface, expert în asigurarea de credit, va deschide un centru de dezvoltare IT în Bucureşti, la începutul lunii aprilie, urmând să fie angajate de 80 de persoane, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Crearea unui nou centru de dezvoltare IT cu sediul în Bucureşti face parte din planul strategic Coface de a deveni cel mai agil partener de credit comercial global din industrie. Centrul va permite companiei să îşi concentreze mai bine eforturile şi expertiza. Toţi specialiştii IT recrutaţi vor beneficia de programe de formare internă şi externă, cu scopul de a fi permanent informaţi, din punct de vedere tehnic: instruirea pe o serie de teme funcţionale, metodologice şi tehnice vor menţine personalul intern la curent cu toate modificările, pentru a fi în măsură să progreseze continuu, în diferite domenii.

Infrastructura hardware este concentrată într-un Centru Unic de Date, complet securizat şi situat în apropiere de Paris (cu sediul în două centre fizice de Date, legate în modul active - active, în cadrul a 50 km distanţă). Toate serverele Coface sunt gestionate din acest centru de date, inclusiv serverele pentru anumite ţări. Voice over IP-ul şi sistemul de videoconferinţe leagă toate ţările, fiind asociate unui eco-sistem puternic, aflat în strânsă legătură. Serverele de producţie rulează în principal în Linux. În cea mai mare parte, Middleware (software care furnizează servicii pentru aplicaţii, pe lângă cele disponibile din sistemul de operare) sunt J2EE, ORACLE Database, IBM Data Stage ETL şi EZ Publish pentru managementul conţinutului.

“Suntem în căutarea de persoane care au experienţă în tehnologia software, ca de exemplu AngularJS, PhoneGap, Spring MVC, Jackson, JSF, Struts etc., persoane cu mintea deschisă şi o gândire tehnică. Avem nevoie de oameni care au cunoştinţe de limba engleză, au dorinţa de a învăţa şi de a face parte dintr-o companie multinaţională, care deţine o varietate de proiecte provocatoare”, a declarat Eugen Anicescu, Country Manager Coface România.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.