O chelneriţă a servit ani de zile un bărbat care o jignea! După moartea lui a avut un şoc

Postat la 21 martie 2018 2148 afişări

Melina Salazar a servit timp de 7 ani a servit, zi de zi, un bărbat care o trata cu superioritate, o jignea şi îi vorbea urât de fiecare dată.

O chelneriţă a servit ani de zile un bărbat care o jignea! După moartea lui a avut un şoc

Walter Swords, un bătrân trecut de vârsta de 80 de ani, îşi făcuse un obicei din a veni zilnic la restaurantul în care lucra Melina, pentru a-şi lua masa acolo. După jigniri şi un comportament neadecvat la adresa angajaţilor, aceştia au refuzat să-l mai servească. Melina a fost  singura care a acceptat această provocare şi îi aducea ce bătrânul comanda, nu îi lua în seamă jignirile şi cerinţele absurde. Mai mult, de fiecare dată încerca să fie politicoasă şi să zâmbească, potrivit  NBC News care citează Associated Press.

După 7 ani în care se prezenta zilnic la restaurant, bărbatul nu a mai apărut. Melina a aflat că Swords, care a murit la 89 de ani, i-a lăsat maşina sa, un Buick 2000, şi 50.000 de dolari.

Swords a fost un veteran al celui de-al doilea război mondial şi deşi a murit în  luna iulie a acelui an, femeia a aflat abia în decembrie, cu câteva zile înainte de Crăciun, ce moştenire a primit. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.