O “bombă meteo” a făcut ravagii în SUA: Poduri şi autostrăzi distruse, maşini luate de viituri

Postat la 18 martie 2019 65 afişări

O “bombă meteo” a făcut ravagii în SUA: Poduri şi autostrăzi distruse, maşini luate de viituri

Un ciclon tropical puternic a devastat regiuni întinse din estul statului Zimbabwe, în urma intemperiilor decedând cel puţin 64 de persoane, iar numeroase locuinţe, poduri şi reţele de electricitate fiind distruse, informează postul CNBC.

"Bilanţul deceselor a urcat de la 31 până la peste 64. Unele trupuri neînsufleţite au fost găsite plutind în râuri", a declarat July Moyo, un oficial guvernamental, precizând că "un număr de persoane sunt date dispărute".

 

Ministerul Informaţiilor de la Harare a transmis că operaţiunile de salvare sunt îngreunate de starea precară a infrastructurii, care a fost grav afectată de intemperii.

 

Începând de duminică, în condiţiile îmbunătăţirii stării vremii, elicopterele militare au fost folosite să transporte persoane rănite la spitale.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
distrugeri,
autostrazi,
bomba,
masini

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.